Felhasználási feltételek

Módosítva: 2019. 08. 21.

A tipo egy szabadon használható webes alkalmazás és blog, melynek alapvető használata ingyenes. A használattal elfogadod az általunk szabott felhasználási irányelveket.

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. A szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználót az oldal használata során/miatt ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó a használat során nem a kellő körültekintéssel járt el vagy nem ellenőrizte az információkat.

Az oldalt, mint alkalmazást szinonima keresésére, helyesírás ellenőrzésre, szöveg és SEO elemzésre használhatod. A szinonima adatbázisunk folyamatos fejlesztés alatt áll, annak pontatlanságaiért felelősséget nem vállalunk. A keresett szavak eredményének felhasználásáért szintén nem vállalunk felelősséget. Mindenkinek a saját felelősségére kell felhasználnia a kapott eredményt.

Az alkalmazás esetében nem csak a fő modulok eredményeit kapod vissza (helyesírási hibák, SEO elemzés, ...), hanem egyéb elemzéseket is. Mint minden esetben, úgy itt is célszerű máshol is ellenőrizni a javaslatokat. Az esetleges hibákért felelősséget nem tudunk vállalni. Jelenleg beta állapotban futunk, ami azt jelenti, hogy az alkalmazáson bőven van még fejlesztenivaló.

Blogunk tartalma általános bejegyzéseket tartalmaz az íráshoz, kreatív íráshoz, helyes íráshoz, tanuláshoz, szókincs fejlesztéshez kapcsolódóan. Az itt leírt tartalmaknak igyekszünk megfelelően és körültekintően utánajárni, azonban a felhasználás felelőssége szintén a tartalom felhasználóját terheli.

A Szolgáltató felelőssége

Vállaljuk, hogy minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az előző pontokban meghatározott jogosítványainkat (felhasználási feltételek, szolgáltatások megváltoztatása, stb.) elsősorban ezen célok érdekében gyakoroljuk, valamint azért, hogy a szolgáltatást a felhasználók igényeinek megfelelően alakítsuk.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan nem szavatoljuk a szolgáltatás szünetmentességét, nem vagyunk felelőssé tehetőek továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. Az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszünk, azokért azonban felelősséget nem vállalunk.

Az oldal működtetői

Az oldalt a Cone Development Bt. fejleszti és üzemelteti. Az oldal tartalma és forráskódja a társaság tulajdonát képezi.

Ha bármilyen észrevételed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, úgy a hello@tipoapp.hu címen teheted meg.

Jelenlegi verzió: v1.5.0

Olvasd a blogunkat

Egyszerű tippek és szabályok azért, hogy a mindennapokban ne okozzon gondot, hogy hova tedd a vesszőt.