A tipo egy szabadon használható webes alkalmazás és blog, melynek alapvető használata ingyenes és az is marad. A használattal elfogadod az általunk szabott felhasználási irányelveket.

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználót az oldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó az oldal használata során nem a kellő (nem ellenőrizte az információkat) körültekintéssel járt el.

Az oldalt, mint alkalmazást szinonima keresésére használhatod. A szinonima adatbázisunk folyamatos fejlesztés alatt áll, annak pontatlanságaiért felelősséget nem vállalunk. A keresett szavak eredményének felhasználásáért szintén nem vállalunk felelősséget. Mindenkinek a saját felelősségére kell felhasználnia a kapott eredményt.

Blogunk tartalma általános bejegyzéseket tartalmaz az íráshoz, kreatív íráshoz, helyes íráshoz, tanuláshoz, szókincs fejlesztéshez kapcsolódóan. Az itt leírt tartalmaknak igyekszünk megfelelően és körültekintően utánajárni, azonban a felhasználás felelőssége szintén a tartalom felhasználóját terheli.

A Szolgáltató felelőssége

Vállaljuk, hogy minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az előző pontokban meghatározott jogosítványainkat (felhasználási feltételek, szolgáltatások megváltoztatása, stb.) elsősorban ezen célok érdekében gyakoroljuk, valamint azért, hogy a szolgáltatást a felhasználók igényeinek megfelelően alakítsuk.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan nem szavatoljuk a szolgáltatás szünetmentességét, nem vagyunk felelőssé tehetőek továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. Az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszünk, azokért azonban felelősséget nem vállalunk.

Az oldal működtetői

Az oldalt a Cone Development Bt. fejleszti valamint üzemelteti. Az oldal tartalma és forráskódja a társaság tulajdonát képezi.

Ha bármilyen észrevételed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, úgy a hello@tipoapp.hu címen teheted meg.

Jelenlegi verzió: v1.4.3