Megoldásaink

Ezekből épül fel a tipo alkalmazás

A tipo különálló, az íráshoz valamilyen formában köthető felületek összessége. Négy területen veheted igénybe az megoldásainkat külön: szinonimaszótár, SEO elemző, olvashatóság elemző és helyesírás elemző.

Mindegyik alkalmazás folyamatos fejlesztés alatt áll. Így ha úgy gondolod, hogy van valami észrevételed, ami jobbá tehetné ezeket az ingyenesen elérhető szolgáltatásokat, úgy ne habozz.

Alkalmazás

A központi elem az alkalmazás, amely a lenti négy modult foglalja magába. Az alap modulokon felül számos egyéb ellenőrzést végez a szövegen.

Szinonimaszótár

A szinonimaszótárunk segítségével könnyedén és gyorsan kereshetsz rokonértelmű szavakat. Jelenleg 19000+ kulcsszóhoz találsz kifejezéseket, amit folyamatosan bővítünk és fejlesztünk. Ha szeretnél segíteni a bővítésben azt is megteheted, mivel a találati oldalok alján nem csak jelentheted a hibás kifejezéseket, de újat is javasolhatsz.

SEO elemző

SEO elemzőnk használatával könnyen megvizsgálhatod a szövegeid egy, vagy több kulcsszóra. Az alkalmazás kiemelten figyel a kulcsszavak előfordulására és az alapvető, szöveget érintő keresés optimalizálási alapokra. A tartalmat a szerkesztőben HTML elemekkel is megadhatod, így tudjuk ellenőrizni, hogy egy adott kifejezés megtalálható-e a címsorokban, vagy sem.

Olvashatóság elemző

Az olvashatóság elemzőnk a klasszikus indexekre épít. Ezek az indexek eredetileg angol nyelvre és amerikai iskolarendszerhez mérten készültek, de ettől függetlenül valamilyen formában a mi nyelvünkre is áthozható.

Helyesírás elemző

A helyesírás elemzőnk segítségével, könnyen elemezheted a megírt vagy bemásolt tartalmakat. Az elemzést követően, a rendszer javítási lehetőségeket kínál, a hibásnak vélt kifejezésekhez.

Az elemző a magyar fejlesztésű hunspell könyvtárra épül. A szóállományt egyedileg, folyamatosan bővítjük a pontosabb és fejlettebb elemző érdekében.

Az oldal működtetői

Az oldalt a Cone Development Bt. fejleszti és üzemelteti. Az oldal tartalma és forráskódja a társaság tulajdonát képezi.

Ha bármilyen észrevételed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, úgy a hello@tipoapp.hu címen teheted meg.

Jelenlegi verzió: v1.5.0

Olvasd a blogunkat

Egyszerű tippek és szabályok azért, hogy a mindennapokban ne okozzon gondot, hogy hova tedd a vesszőt.