Rólunk

Kik vagyunk és mit csinálunk

A tipo egy mellékprojekt alapvető hétköznapi problémára építve. Ha valamilyen okból kifolyólag írnunk kell - legyen az cikk, e-mail, vagy bármi más - mindig figyelnünk kell a helyesírásra, amit kissé körülményes ellenőriznünk magyar nyelven.

Ott van a Word, a Google Docs és persze a sima Google keresés is, ha arról van szó. Ezeket az eszközöket használni sokszor külöményes, például ha e-mailt írunk, miért tennénk azt Word-ben? Ha szinonimát akarunk keresni, akkor keresnünk kell egy népszerűbb online szolgáltatást csak azért, hogy kikerüljük a szóismétlést, már ha észrevesszük.

Amire nekünk szükségünk van az egy szimpla alkalmazás, ami elvégzi az alapvető olvashatóság elemzést, helyesírás ellenőrzést, megnézi a szóismétlést és korrigálja a hibákat, félregépeléseket. Mindezt teszi ott, ahol szükségünk van rá, például az e-mail fiókunkban, miközben új üzenetet komponálunk.

A tipo hosszútávú célja egy ilyen felület elkészítése. Különálló API-k integrálása egy alkalmazásba, majd az alkalmazás integrálása a különböző, népszerű platformokba.

A célunk nem a tökéletesség, erre jelenleg nincs kapacitásunk és úgy gondoljuk, hogy ezen a területen ez nagyon nehéz feladat. A célunk az elég jó elérése. Az alkalmazásunk fejlesztése hosszú folyamat, ahol lépésről lépésre haladunk és építkezünk. Azon dolgozunk, hogy a rendszer idővel egyre jobb legyen és egyre kevesebbet hibázzon.

Az oldal működtetői

Az oldalt a Cone Development Bt. fejleszti és üzemelteti. Az oldal tartalma és forráskódja a társaság tulajdonát képezi.

Ha bármilyen észrevételed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, úgy a hello@tipoapp.hu címen teheted meg.

Jelenlegi verzió: v1.5.0

Olvasd a blogunkat

Egyszerű tippek és szabályok azért, hogy a mindennapokban ne okozzon gondot, hogy hova tedd a vesszőt.